Bravura_djungel_2-1

News

Bravura sponsrar elitfriidrottaren Frida!

av Bravura

Fridahopp1På Bravura gillar vi drivna, kreativa människor. Frågor som rör entreprenörskap, drivkraft och idrott ligger oss därför varmt om hjärtat. En del i vårt engagemang är att under 2014 sponsra elitfriidrottaren Frida Persson. Frida tävlar i 400 meter häck och har bland annat representerat Sverige i ett flertal Finnkamper och vunnit SM-guld 2013. Frida har även representerat Sverige i två Europamästerskap. Utöver sitt friidrottande studerar Frida heltid på Handelshögskolan i Stockholm och jobbar extra som researcher på Bravura.

Vi tycker att Frida är en bra förebild och ett klockrent exempel på någon som lever fullt ut efter Ambition in action, det begrepp som håller ihop vårt företags kultur och som vi samlar våra värderingar under. Frida kämpar ständigt efter nya mål på jobbet, i skolan och på tävlingsbanan.

Vi sponsrar Frida Persson eftersom:

… vi uppmuntrar kämparglöd – ingenting är omöjligt
Frida Persson är ett bra exempel på någon som tar fullt ansvar för sin egen utveckling och alltid kämpar mot nya mål, innanför och utanför Bravuras väggar.

… vi tror på att jobba aktivt mot mål
Frida arbetar ständigt med att sätta upp och arbeta mot mål, såväl professionella som personliga.

… vi gillar en aktiv livsstil
Vi på Bravura är ett aktivt gäng som gärna hittar på saker tillsammans. Vi vet att träning och sport har positiva effekter på oss människor; att vi blir gladare, piggare och som en följd av detta även presterar bättre på jobbet. Att Frida som friidrottare är en förebild när det gäller en aktiv livsstil behöver vi nog inte förklara närmare.

Läs mer om våra engagemang här
Läs mer om hur det är att jobba på Bravura här

Vi är glada över att Frida snart kommer att bära Bravuras logga på sina tävlingskläder. Håll utkik efter Frida på friidrottsarenorna!

nyheter