Bravura_djungel_2-1

News

Regionfinal i Venture Cup Öst

av Bravura

Igår var det regionfinal i Venture Cup Öst, Sveriges ledande tävling för affärsidéer där Sveriges nästa tillväxtföretag koras. Regionfinalen hölls på Bryggarsalen i Stockholm och Bravura var på plats som partnerföretag till Venture Cup. Förutom att representera Bravura hade vår vd Henrik en ärofylld uppgift, han var nämligen prisutdelare i kategorin Människa & Samhälle.

Nästan 200 människor var samlade i Bryggarsalen där det bjöds på inspiration, mingel, nätverkande och prisutdelningen för de bästa bidragen i Venture Cup Öst. Affärsidéerna sträckte sig genom flera olika områden och bland vinnarna finner vi bland annat ett programmeringsspel för barn, en lösning för att enklare ta hand om sitt avfall hemma och utveckling av gymnasielevers inlärningsprocess.

Totalvinnarna av Venture Cup Öst blev Disruptive Materials. Läs mer om regionfinalen, de tävlande bidragen och det vinnande företaget här.

dubbel_vc

salen_vc

nyheter