Bravura_djungel_2-1

News

Bravura på konferens i Lissabon

av Bravura

bravura_surf_gruppbildSV_besk

På Bravura är vi nyligen hemkomna från en inspirerande konferensresa som spenderades i ett soligt Lissabon. Företagsresan är ett tillfälle för Bravuras tre kontor att samlas och på årets konferens gick vi bland annat igenom ledningsgruppens visioner för Bravuras framtid. Under konferensen diskuterade vi även vår företagskultur och vilka värderingar vi vill utveckla samt fortsätta att arbeta efter.

Utöver konferensen hade vi tid att upptäcka Lissabon, bland annat genom en spårvagns-sightseeing. På lördagen åkte hela gänget till Cascais en bit utanför Lissabon för en heldag på stranden där vi, till mångas glädje, fick en surflektion! Nu lever vi på energin som resan gav och är rustade att klara vintern.

Bravura är ett snabbväxande företag; förra året var vi 40 medarbetare som åkte på konferensresa och i år var vi närmare 60 personer. Detta innebär att vi gör någonting rätt – och vi tror att nyckeln till vår framgång ligger i vår företagskultur. Alla medarbetare är med och bidrar till Bravuras utveckling, det är viktigt att allas röster blir hörda. Tack vare korta beslutsvägar och öppna dörrar är vår organisation lyhörd för nya idéer och förändringar. Att vi har kul tillsammans, både på jobbet och utanför arbetstid, är också typiskt för Bravura och något som märks så fort man kliver innanför dörrarna hos oss.

Vill du bli en av oss? Läs mer om våra medarbetare och vår företagskultur på Bravuras nya karriärsida!

nyheter