Bravura_djungel_2-1

News

Ännu en glad konsult på besök!

av Bravura

Mäklarassistenten Lina
I torsdags fick vi på Bravura ännu ett besök av en glad konsult. Den här gången var det Stockholmskontorets tur, närmare bestämt konsultchef Sofie Persson som blev uppvaktad med en present. En av Sofies konsulter, Lina, har blivit överrekryterad till kunden och ville tacka Sofie för all hjälp med jobbet.

Lina har varit konsult hos Bravura och arbetat som mäklarassistent på en stor, svensk mäklarfirma under sex månader. Hon har gjort mycket bra ifrån sig och har nu blivit anställd av mäklarfirman. Sofie beskriver Lina som en tjej som alltid har ett leende på läpparna och sprider positiv energi omkring sig.

Tack Lina för din tid hos oss, vi på Bravura önskar dig lycka till i fortsättningen!

Är konsulterna nöjda, är vi nöjda
Vi vill att våra konsulter ska trivas. Därför arbetar vi med konsultvård på flera sätt, bland annat genom att bjuda in till olika event och konsultträffar. Tydlig uppföljning och information är ett sätt för oss att få konsulterna att känna sig delaktiga, vår senaste satsning på detta är ett månadsbrev riktat till alla konsulter där vi informerar om vad som händer i vår organisation och branschen i stort. Våra konsultvårdsansvariga Karin Vannfält-Restorp och Josefine Gustafsson arbetar löpande med idéer för hur vi kan förbättra vår konsultvård ytterligare.

Har du tips på hur vi kan ta hand om våra konsulter ännu bättre? Hör gärna av dig till Karin eller Josefine.Sofie Persson, konsultchef på Bravura, fick en glad överraskning på jobbet.

inspiration