andrew-branch-144000.jpg

jobba som konsult

Konsult via Bravura

Som konsult är du anställd av Bravura men arbetar på uppdrag hos något av våra kundföretag. Du kan arbeta på heltidsuppdrag eller ha ett extrajobb vid sidan av om du studerar.

Du är viktig för oss

Vi vill att du som konsult ska trivas. Bravura är din arbetsgivare och ansvarar för att allt fungerar på ditt arbete. Vi har märkt att en tydlig dialog och uppföljning leder till att våra konsulter trivs och känner sig nöjda med oss som arbetsgivare. Därför är vi noggranna med att alltid vara öppna, dela med oss av information samt hålla nära dialog med våra konsulter, kandidater och kunder.

Träffa Jonathan - En konsult via Bravura

Jonathan Krogsböll är Servicedeskmedarbetare på Vix Technology och anställd som konsult via Bravura. Här får du en inblick i hans vardag som konsult på Bravura.  

Läs intervjun

Auktoriserat av Kompetensföretagen

Bravura är auktoriserat av Kompetensföretagen. Auktorisationen finns för att säkerställa att företagen i bemanningsbranschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare.
auktoriserat-bemanningsforetag

Vad innebär det att jobba som konsult?

Som konsult är du anställd av Bravura men arbetar på uppdrag hos något av våra kundföretag – du kan arbeta på heltidsuppdrag eller ha ett extrajobb vid sidan av exempelvis studier. Hos oss får du en trygg anställning med bra villkor så att du kan ägna dig åt att fokusera på att göra ett bra jobb, utvecklas och ha roligt. Att vara konsult hos oss ger dig samma anställningstrygghet som hos andra arbetsgivare. Här kan du läsa fler vanliga myter inom bemanningsbranschen

Vill du arbeta som konsult via Bravura? 
Läs mer
jobba som konsult

Till dig som funderar på att ta in en konsult

Att hyra in konsulter är en bra lösning för företag som behöver möta arbetstoppar eller täcka upp vid vakanser, föräldraledighet eller annan frånvaro. Många av Bravuras konsulter på heltidsuppdrag rekryteras till företaget ifråga efter en tid, vilket vi tycker är roligt och är stolta över. 

Om Bravuras konsulter

Vi har över 500 aktiva konsulter som finns utspridda över hela landet. Genom att hyra in konsulter minimerar ni risken för dyra felrekryteringar och säkerställer en lyckad matchning genom att ta beslut om fortsatt anställning efter konsultperioden löpt ut. Tiden som ni behöver lägga på en rekryteringsprocess kan istället användas till att fokusera att nå era affärsmål och driva er verksamhet framåt.

Är du intresserad av att ta in en konsult? Se våra tjänster

Läs mer