brendan-church-182747-524426-edited.jpg

DIN KARRIÄR

Hitta drömjobbet

Är du på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden? På Bravura matchar vi dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Lediga jobb

Till dig som söker jobb via oss

Vi vet att en ansökningsprocess tar en massa tid och energi, därför är återkoppling a och o i våra rekryteringsprocesser. Vi lovar att göra jobbsökarprocessen hos oss så enkel och smidig som möjligt för dig. Dessutom arbetar vi ständigt med att förenkla jobbsökarprocessen på vår sajt. Allt för att göra det enklare för dig att hitta, söka och bli matchad med jobb.

Har du frågor eller funderingar?

Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna om att söka jobb, registrera profil, jobba som konsult mm på ett ställe så att du lätt kan söka rätt på den information du letar efter.

Till Frågor och svar >>

Skapa en profil och ansök drömjobbet idag! 
Skapa profil / logga in

Karriärcoachen

Här får du tips som du kan ta med dig i ditt arbetssökande, till exempel hur du förbereder dig i en intervju, marknadsför din profil eller optimerar ditt CV.

Vår rekryteringsprocess

Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess om de olika stegen du kommer gå igenom med oss. 

URVAL OCH SELEKTERING
INTERVJU
ÅTERKOPPLING

En bra start på din karriär

Som student kan du gå med i vårt nätverk. Då vi tror att det är positivt att tidigt prova på olika arbetsuppgifter för att hitta vad du är intresserad av och vill utvecklas inom. Sofia Lundgren är Konsultchef och Studentambassadör på Bravura. Här ger hon dig bästa tipsen på hur du kan få extra meriter och tyngd i ditt cv. 

 Läs mer

Jobba som konsult via Bravura

Som konsult är du anställd av Bravura men arbetar på uppdrag hos något av våra kundföretag. Du kan arbeta på heltidsuppdrag eller ha ett extrajobb vid sidan av exempelvis studier. Här kan du läsa mer om hur det är att vara konsult via oss.

Läs mer

Kandidatupplevelse i jobbsökandet

Vår roll gentemot våra kandidater är att erbjuda jobbmöjligheter och förenkla jobbsökandet. Våra kandidaters input är avgörande när vi utvecklar jobbsökarprocessen och förenklar vägen till ett nytt jobb. Av den anledningen mäter vi kandidatupplevelsen i vår tjänst. Vi mäter även upplevelsen bland de kandidater som tar sig vidare till en intervju hos Bravura. Att mäta kandidatupplevelsen ger oss värdefulla insikter om som ligger till grund för hur vi utvecklar våra tjänster.

Vår målsättning är att ha högsta möjliga betyg gällande upplevelse och vi jobbar därför löpande med att utveckla vår tjänst utifrån våra målgruppsinsikter.

 

Kandidatupplevelse