Västerbron-1

DIN KARRIÄR

Hitta drömjobbet

Vill du in på arbetsmarknaden, är du på väg att byta bransch eller är du redo för nästa steg i din karriär? Vi matchar kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter talanger. Hitta och sök ditt drömjobb hos oss! Du kan jobba som konsult eller bli direktrekryterad.

Lediga jobb

Var vill du jobba?

Vi förmedlar jobb över hela landet. Hitta lediga jobb på din ort!

Lediga jobb Stockholm  |  Lediga jobb Göteborg  |  Lediga jobb Malmö  |  Alla orter

Till dig som söker jobb via oss

Vi vet att en ansökningsprocess tar en massa tid och energi, därför är återkoppling a och o i våra rekryteringsprocesser. Vi lovar att göra jobbsökarprocessen hos oss så enkel och smidig som möjligt för dig. Dessutom arbetar vi ständigt med att förenkla jobbsökarprocessen på vår sajt. Allt för att göra det enklare för dig att hitta, söka och bli matchad med jobb.

Har du frågor eller funderingar?

Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna om att söka jobb, registrera profil, jobba som konsult med mera på ett ställe så att du lätt kan söka rätt på den information du letar efter.

Till Frågor och svar >>

Skapa en profil och sök drömjobbet idag! 
Skapa profil / logga in

Karriärcoachen

Här får du tips till ditt arbetssökande. Skapa ett bra CV, marknadsför dig själv och få tips kring hur du förbereder dig inför en intervju.

SÅ SKAPAR DU ETT BRA CV

Så skapar du ett bra CV - Bravura

När man söker jobb är ett bra CV och personligt brev a och o för att ha chansen att gå vidare till intervju. Vi hjälper dig att komma igång!

Läs mer

MARKNADSFÖR DIG SJÄLV

Marknadsför dig själv - Bravura

Öka din chans att bli hittat genom att använda marknadsmetoder så att rekryterarna hittar till just din profil.

Läs mer

FÖRBERED DIG INFÖR INTERVJUN

Förbered dig inför intervjun - Bravura

Har du blivit antagen till intervju? Grattis! Du är nu ett steg närmre ditt drömjobb. Här får du tipsen på hur du kan förbereda dig.

Läs mer

Vår rekryteringsprocess

Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess om de olika stegen du kommer gå igenom med oss.

URVAL OCH SELEKTERING
INTERVJUER
ÅTERKOPPLING

En bra start på din karriär

Som student kan du gå med i vårt nätverk. Då vi tror att det är positivt att tidigt prova på olika arbetsuppgifter för att hitta vad du är intresserad av och vill utvecklas inom. Sofia Lundgren är Konsultchef och Studentambassadör på Bravura. Här ger hon dig bästa tipsen på hur du kan få extra meriter och tyngd i ditt cv. 

 Läs mer

Jobba som konsult via Bravura

Som konsult är du anställd av Bravura men arbetar på uppdrag hos något av våra kundföretag. Du kan arbeta på heltidsuppdrag eller ha ett extrajobb vid sidan av exempelvis studier. Här kan du läsa mer om hur det är att vara konsult via oss.

Läs mer