brendan-church-182747-524426-edited.jpg

Hitta drömjobbet

Vill du in på arbetsmarknaden, är du på väg att byta bransch eller är du redo för nästa steg i din karriär? Vi matchar kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter talanger. Hitta och sök ditt drömjobb hos oss! Du kan jobba som konsult eller bli direktrekryterad.

Lediga jobb

Till dig som söker jobb via oss

Vi vet att en ansökningsprocess tar en massa tid och energi, därför är återkoppling a och o i våra rekryteringsprocesser. Vi lovar att göra jobbsökarprocessen hos oss så enkel och smidig som möjligt för dig. Dessutom arbetar vi ständigt med att förenkla jobbsökarprocessen på vår sajt. Allt för att göra det enklare för dig att hitta, söka och bli matchad med jobb.

Har du frågor eller funderingar?

Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna om att söka jobb, registrera profil, jobba som konsult med mera på ett ställe så att du lätt kan söka rätt på den information du letar efter.

Till Frågor och svar >>

Skapa en profil och sök drömjobbet idag! 
Skapa profil / logga in

Karriärcoachen

Här får du tips till ditt arbetssökande. Skapa ett bra CV, marknadsför dig själv och få tips kring hur du förbereder dig inför en intervju.

SÅ SKAPAR DU ETT BRA CV

Så skapar du ett bra CV

När man söker jobb är ett bra CV och personligt brev a och o för att ha chansen att gå vidare till intervju. Vi hjälper dig att komma igång!

Läs mer

MARKNADSFÖR DIG SJÄLV

Marknadsför dig själv-1

Öka din chans att bli hittat genom att använda marknadsmetoder så att rekryterarna hittar till just din profil.

Läs mer

FÖRBERED DIG INFÖR INTERVJUN

Förbered dig inför intervjun

Har du blivit antagen till intervju? Grattis! Du är nu ett steg närmre ditt drömjobb. Här får du tipsen på hur du kan förbereda dig.

Läs mer

Vår rekryteringsprocess

Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess om de olika stegen du kommer gå igenom med oss. 

URVAL OCH SELEKTERING
INTERVJU
ÅTERKOPPLING

En bra start på din karriär

Som student kan du gå med i vårt nätverk. Då vi tror att det är positivt att tidigt prova på olika arbetsuppgifter för att hitta vad du är intresserad av och vill utvecklas inom. Sofia Lundgren är Konsultchef och Studentambassadör på Bravura. Här ger hon dig bästa tipsen på hur du kan få extra meriter och tyngd i ditt cv. 

 Läs mer

Jobba som konsult via Bravura

Som konsult är du anställd av Bravura men arbetar på uppdrag hos något av våra kundföretag. Du kan arbeta på heltidsuppdrag eller ha ett extrajobb vid sidan av exempelvis studier. Här kan du läsa mer om hur det är att vara konsult via oss.

Läs mer

Kandidatupplevelse i jobbsökandet

Vår roll gentemot våra kandidater är att erbjuda jobbmöjligheter och förenkla jobbsökandet. Våra kandidaters input är avgörande när vi utvecklar jobbsökarprocessen och förenklar vägen till ett nytt jobb. Av den anledningen mäter vi kandidatupplevelsen i vår tjänst. Vi mäter även upplevelsen bland de kandidater som tar sig vidare till en intervju hos Bravura. Att mäta kandidatupplevelsen ger oss värdefulla insikter om som ligger till grund för hur vi utvecklar våra tjänster.

Vår målsättning är att ha högsta möjliga betyg gällande upplevelse och vi jobbar därför löpande med att utveckla vår tjänst utifrån våra målgruppsinsikter.

 

Kandidatupplevelse