1. BRAVURA
  2. Tack för din feedback!

Tack för din feedback!

Vi har tagit emot dina svar i enkäten. Angående din ansökan så återkommer vi till dig snarast möjligt. Under tiden vill vi tipsa om lite innehåll som kan hjälpa dig i ditt jobbsökande.

Förbättra ditt jobbsökande

Här är ett urval av tips kring hur du kan bli ännu vassare i ditt jobbsökande.

Vill du söka fler jobb?

Klicka på knappen nedan för att se alla lediga jobb!

Så går rekryteringsprocessen till

Här kan du läsa mer om rekryteringsprocessen om de olika stegen du kommer gå igenom med oss om du går vidare.

URVAL

Vi säkerställer rätt person på rätt plats genom kompetensbaserad rekrytering som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen. Det innebär en strukturerad analys av personliga egenskaper, färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning för att skapa bästa möjliga matchning mot behovet.

INTERVJU

Efter en telefonavstämning är det dags för en intervju med oss, där du får träffa en av våra rekryterare. Om du går vidare efter det är nästa steg att träffa företaget där tjänsten utannonseras. Intervjuerna tar cirka 1 timme. 

ÅTERKOPPLING

Under hela rekryteringsprocessen får du återkoppling från din kontaktperson på Bravura som du alltid kan vända dig till om du har några frågor. Vi håller även kontakt med dig efter du har blivit anställd för att se så att allt går bra enligt dina förväntningar.

Så ökar du dina chanser att landa drömjobbet

Det är ofta hög konkurrens om jobben och vi tar emot väldig många ansökningar. För att maximera dina chanser att landa drömjobbet har vi några snabba tips till dig.

UPPDATERA DIN PROFIL

Se till att ha med de senaste relevanta kompetenserna ochg erfarenheterna i din profil. Ställ även in din jobbevakning så att du får tips om nya jobb via mail. Logga in på din profil >>

FINSLIPA DITT CV

Se till att ditt CV är tydligt och bra. Här är rekryterarens tips till ett bra CV >>

Skriv ditt CV

Följ oss i sociala medier och få de senaste jobbtipsen och nyheterna!

Häng med!