Färdighetstester

Färdighetstester

Kognitiva färdighetstester

Ibland är det extra viktigt med särskilda kompetenser och egenskaper i en rekrytering. I dessa fall kan färdighetstester adderas i processen för att verifiera att efterfrågade kompetenser och egenskaper finns bland de kandidater som man väljer att gå vidare med. Med färdighetstester får den som rekryterar ett mycket bättre beslutsunderlag och ökar därmed chanserna till en lyckad matchning.

Bravura arbetar med Psycruit för genomförande av rekryteringstester. Tillsammans hanterar vi hela processen med de kandidater som du vill ska genomföra färdighetstester. Efter genomförda tester får ni ta del av resultaten och använda rapporterna som beslutsunderlag i rekryteringen.

Bättre rekrytering med kognitiva färdighetstester

Hur fungerar testerna?

De olika testerna som finns tillgängliga kan kombineras och användas för att identifiera kandidater med de färdigheter som är viktiga för er affärsverksamhet. Läs mer ingående om varje typ av test nedan.

Numerisk färdighet
Verbal färdighet
Noggrannhet
Abstrakt tänkande

Personlighetstest

Ett personlighetstest går igenom personlighetsdrag och ger dig insikter om kandidatens beteenden, värderingar och motivationer. Efter genomfört test får personlig återkoppling av en certifierad testare. För den eller de kandidater du anställer får du även en Onboardingrapport.

Onboarding

En onboardingrapport hjälper dig att ge din nya medarbetare en bra start. Rapporten beskriver styrkor hos medarbetaren och ger dig insikter i vad som håller medarbetaren motiverad och engagerad.

Vill du veta mer?

Vill du beställa färdighetstester, personlighetstest eller onboardingrapport? Lämna dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi till dig för att prata mer om era behov.

vertikal pil-1

 

Bli kontaktad

Rekrytering och bemanning av Next Gen Professionals

Vi erbjuder jobb till talanger i början av karriären och vi hjälper företag att hitta rätt medarbetare. Läs mer om våra tjänster här.