Bravura_djungel_2-1

News

Vi anpassar oss och fortsätter framåt

av Bravura

På Bravura bevakar vi utvecklingen kring Covid-19 noggrant och följer samtliga rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Vi tar inga förhastade beslut, men vi ser till att ha flexibilitet att snabbt kunna anpassa hela verksamheten efter den rådande situationen.

Just nu behöver många människor och organisationer, inklusive Bravura göra ändringar i de dagliga rutinerna för att hjälpa till att bromsa spridningen av Covid-19. I och med de senaste rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten har vi nu anpassat verksamheten i Stockholm och jobbar hemifrån och digitalt i väntan på nya besked och rekommendationer. I våra övriga regioner följer vi utvecklingen och står beredda att anpassa verksamheten utifrån vad Folkhälsomyndigheten rekommenderar.

Men vi stannar inte upp i och med detta! Vi finns här och är tillgängliga för att fortsätta stärka företag genom människor och människor genom jobb. Just nu har vi massor av lediga jobb att förmedla och vi har stor kapacitet att hjälpa er som behöver hitta medarbetare. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller behöver en stöttande hand under den här perioden. Vi tar mötet digitalt!

banner 1 nyhet

 

news