Bravura_djungel_2-1

News

Tack till alla som deltog i Bravura Stockholm Ski Marathon

av Bravura

BSSM-2019

Söndagen den 10 februari genomfördes skidloppet Bravura Stockholm Ski Marathon på Lida Friluftsgård utanför Stockholm. Närmare 500 åkare tog sig igenom loppet i klasserna tävling eller motion, 46 eller 16 kilometer. Trots att vädersituationen inte var helt optimal kunde loppet genomföras tack vare hårt arbete av alla funktionärer och arrangörer.

"Vi är otroligt glada över att kunna vara med och arrangera detta skidlopp! Det var mycket som pekade på att loppet inte skulle kunna genomföras, men med hjälp av engagerade eldsjälar och hårt arbete kunde vi trots det milda vädret ha ett spår som var tillräckligt bra för att genomföra skidloppet. Stort tack till alla som deltog och besökte årets upplaga av Bravura Stockholm Ski Marathon!" - säger Martin Sander, VD på Bravura

 

Om skidloppet

Bravura Stockholm Ski Marathon är ett skidlopp som genomförs vid Lida Friluftsgård, ett vackert naturområde i Tullinge utanför Stockholm. Loppet är seedningsgrundande för Vasaloppet och Tjejvasan. Som åkare kan man delta i klasserna motion och tävling och distanserna 46 och 16 km.

Under 2017 inledde Bravura ett samarbete med Tumba SOK, Lida Friluftsgård och TVF Coaching och gick in som huvudsponsor och medarrangör till skidloppet som tidigare hette Stockholm Ski Marathon. 2019 var första året som skidkoppet kunde genomföras under det nya namnet. 2018 blev loppet tyvärr inställt på grund av snöbrist, men i år så gick det att genomföra, trots det milda vädret. 

Vill du läsa mer om skidloppet och få reda på vilka som vann? Läs vidare på skidloppets hemsida >>

 

BSSM2019-1