Bravura_djungel_2-1

News

Sommarhälsning och träningsuppmaning

av Bravura

Sommar 5

Nu när sommaren är här vill vi på Bravura vill rikta ett stort tack till alla kunder, medarbetare och kandidater och önska alla en härlig sommar! Nu ser vi fram emot en fartfylld höst med nya utmaningar. Vi håller öppet under sommaren och det finns fullt med jobb att söka. Se alla lediga jobb >>

Vad ska du göra i sommar?

Visst är det så att sommaren en tid för återhämtning och reflektion, men också en tid för att skapa nya positiva vanor. Inför sommaren vill vi därför skicka med en uppmaning – passa på att träna mycket! Semestern är ett utmärkt tillfälle att träna och skapa nya positiva vanor, sånt som du kan hålla i sen när du är tillbaka på jobbet efter semestern.

Träning ökar din jobbprestation

Det finns mängder av studier som visar positiva samband mellan god fysisk hälsa och prestation på jobbet. Därför är det idag allt fler företag som inför träning som frivilligt eller obligatoriskt moment under arbetstid i syfte att främja välmående. Anledningen till det är att fysisk träning leder till välmående, vilket i sin tur har positiv inverkan på medarbetarnas prestation, vilket i sin tur påverkar bolagens resultat. Så ur ett företagsekonomiskt perspektiv är träning och god hälsa positivt för bolagen.

Men varför ska jag träna mer och hur har det med jobbet att göra? I den här artikeln listar vi några av de mest uppenbara fördelarna med att träna mer och hur de påverkar dig både privat och i yrkeslivet. Du får även 4 snabba tips på hur du kommer igång med träningen under sommaren. 

Till artikeln >>

Ha en fin sommar!

//Vännerna på Bravura

hälsa