Bravura_djungel_2-1

News

Fortsatt samarbete med välgörenhetsorganisationen Help to Help

av Bravura

bild

Bravura samarbetar sedan 2017 med välgörenhetsorganisationen Help to Help. Samarbetet innebär att Bravura betalar 1% av företagets redovisade vinst efter skatt till Help to Help och pengarna går till studieavgifter för ungdomar i Östafrika.

Nu förlänger vi samarbetet och jobbar vidare med Help to Help som primärt initiativ inom CSR-området. Den här satsningen ligger i linje med vårt syfte om att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Att få möjlighet att bidra till utbildning för människor, vilket i sin tur skapar förutsättningar för utveckling i en annan del av världen linjerar därför helt med vad vi som bolag vill åstadkomma.

Utöver den monetära ersättningen har vi i samarbetet även utväxlat kunskap och Bravuras medarbetare har fått möjligheten att bidra med sin kompetens genom att coacha Help to Helps medarbetare inom rekrytering och deras studenter inför arbetslivet. Sedan starten av samarbetet har ett antal workshops och utbildningar genomförts.

Om Help to Help

Help to Help verkar för att stötta utvecklingen i Östafrika genom att sponsra utbildning för unga människor i regionen. Deras filosofi är att skapa långsiktig skillnad genom utbildning. Se nedan video där grundaren Malin Cronqvist berättar om deras verksamhet.

Help to Help - Make a Difference in a Smart Way

 

news