Bravura_djungel_2-1

News

Carolines framgångsresa från stallet till account manager

av Bravura

Caroline Hallgren arbetar som Account Manager på Bravura. När hon inte går på viktiga möten och vägleder våra kunder så spenderar hon mestadels av tiden i stallet med sin tävlingshäst Casino Royale. Här delar hon med sig av sina bästa karriärtips och berättar varför ridsporten är en stor del av framgången i sin egna karriär. 

nyJag fick min första egna häst när jag var åtta år och jag minns det som igår, hur lycklig och stolt jag var att leda in min ponny i stallet för första gången. När jag var femton år började jag tävla internationellt i hästhoppning och några år senare representerade jag Sverige i en av de större juniortävlingarna i Europa, Baltic Cup.

Ridsporten har betytt otroligt mycket för mig och har sedan barnsben format mig både som person och i min karriär, framförallt genom att lära mig disciplin och att man måste lägga ner hårt arbete för att komma dit man vill. Dessa inställningar är något jag har nytta av varje dag både i min roll som säljare på Bravura men också i den övriga vardagen. Så länge du vill någonting tillräckligt mycket så kan du få det, så länge du är beredd att jobba tillräckligt hårt för det.Det är bara frågan om att bestämma sig, lägga ner den tid som krävs och be om hjälp för att få den kunskap du saknar.

Sometimes you win and sometimes you learn

Det handlar om att skapa sig möjligheten till att lyckas och att skaffa de redskap som behövs på resan. Har du bestämt dig för att åstadkomma en sak handlar det egentligen bara om när. Jag har alltid varit en tävlingsmänniska som brinner för att uppnå mina mål och genom ridsporten har jag också lärt mig att vara en god lagspelare där det alltid handlar om att stötta varandra i med och motgångar.Vi kan nog alla hålla med om att någon gång i livet har vi varit med om en motgång eller en förlust, det är oundvikligt. Men så länge du hämtar någonting i från dem så lär du dig något. Så är det verkligen att förlora? För någonting vinner du, lärdom om hur du ska göra till nästa gång istället - Sometimes you win and sometimes you learn.

Sikta mot stjärnorna så når du trädtopparna och lite till
38049935_10215226479187714_4335508789387067392_n

I ridsporten handlar det mycket om att göra det som ska göras varje dag. Slarvar jag en dag får jag tillbaka det som ett brev på posten någon dag efter. Det handlar om en kontinuitet och viljan att göra sitt bästa varje dag, det är också då det långsiktiga resultatet kommer att visa sig. Väl på tävlingsbanan ska förarbetet redan vara gjort och fokus ska istället vara riktat på den mentala biten. Jag tror någonstans att extremt mycket sitter i våra huvuden. Om vi tror tillräckligt mycket på att vi kan så kan vi också. Det handlar om vad man har för inställning. Vi själva sätter ramarna och gränserna för vad vi kan åstadkomma.

Om du siktar mot stjärnorna och faktiskt tror på att det går, så kommer du betydligt mycket längre än om du från början har siktat mot trädtopparna. Det är du som sätter begränsningarna för vad som är möjligt för allt går om man bara vill.

inspiration karriär