Bravura_djungel_2-1

News

Bravura Stockholm Ski Marathon - ett skidlopp i Stockholm

av Bravura

Välkommen till Bravura Stockholm Ski Marathon! Det är ett skidlopp som genomförs den 10 februari 2019 vid Lida Friluftsgård, ett vackert naturområde i Tullinge utanför Stockholm. Loppet är seedningsgrundande för Vasaloppet och Tjejvasan. Som åkare kan man delta i klasserna motion och tävling och distanserna 46 och 16 km.

 

Logotyp BSSM

 

Deltagande och anmälan

Anmälan är öppen! Mer information om loppet och hur man anmäler sig finns här >> 

Om Bravuras engagemang i skidloppet

Vi på Bravura tror på en aktiv livsstil! Därtill vet vi att fysisk aktivitet har positiv inverkan på både välmående och prestation. Det är syftet till att vi väljer att engagera oss i skidloppet. Med det här engagemanget hoppas vi kunna inspirera både omvärlden och våra målinriktade medarbetare till en ännu mer aktiv livsstil.

Vi ser skidloppet som ett bra tillfälle att stärka relationen med såväl medarbetare som kunder genom att umgås i en kontext utanför kontoret. Samtidigt hoppas vi kunna attrahera nya medarbetare och kunder som delar synen på en aktiv livsstil.” – Säger Martin Sander, VD på Bravura.

Skidloppet skulle ha genomförts i januari 2018, men blev tyvärr inställt på grund av snöbrist. Vi håller tummarna för rätt väderförhållanden och gör alla förberedelser som är möjliga för att 2019 års skidlopp ska bli ett event att minnas.

Arrangörerna till Bravura Stockholm Ski Marathon är IFK Tumba SOK, Bravura, Lida Friluftsgård och TFV Coaching.

Besök gärna skidloppets hemsida >> för mer information.

Vi ses i skidspåren!