Bravura_djungel_2-1

News

Bravura är Gasellföretag 6 år i rad

av Bravura

Bravura blir Gasell 2018

2018 är det 6:e året i rad som Bravura blivit utsett till Gasellföretag. Hittills under året har Bravura förmedlat jobb till 1423 människor och hjälpt 577 företag att hitta nya medarbetare.

Varje år så utser Dagens Industri Sveriges snabbast växande företag till så kallade Gaseller. Eftersom kriterierna är hårda så är det knappt 0,5 % av alla Sveriges aktiebolag till som utses till Gasellföretag. Bland kriterierna ingår att företaget ska minst ha fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret, ökat omsättning varje år de tre senaste åren, ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt, ha vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner och att man har sunda finanser.

"Det känns väldigt kul att vi får denna utmärkelse i år igen! Jag vill rikta tack till våra konsulter, kandidater och framförallt våra medarbetare som gör den här tillväxtresan möjlig. Med fokus på våra kunder och kandidater så strävar vi varje dag efter att bli lite bättre än dagen innan. Det är en inställning och mentalitet som sitter i det här företagets DNA och något som märks  tydligt hos alla som jobbar här. Med den här utmärkelsen blickar vi nu framåt med siktet inställt på att stärka ännu fler företag och människor!" - säger Martin Sander, VD

Syftet med Bravura är att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Idag jobbar totalt 801 medarbetare på företaget varav 640 jobbar som konsulter ute hos kunder i hela landet. Bravura rekryterar medarbetare och hyr ut konsulter på olika nivåer inom tjänstemannaområdet. Idag finns kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping och Sundsvall.

Läs mer om DI Gasell här >>

Läs fler nyheter från Bravura här >>

nyheter