Bravura_djungel_2-1

News

Bravura fyller 10 år! En reflektion från våra grundare

av Bravura

I fredags gick Bravuras tioårsjubileum av stapeln och det firades med pompa och ståt. Efter en insiktsfull föreläsning om stressfri produktivitet på Bio Rio tillsammans med Anna Bojlert, klädde vi upp oss i glada färger och massvis med fjädrar och dansade vidare till festlokalen. 

Kristofer Ericson och Henrik Jakobson startade Bravura för tio år sedan i en mörk källarlokal på KTH med drömmar och ambitionen att bli bäst i världen på bemanning och rekrytering där delmålet är att bli ett mångmiljardföretag. Under kvällen reflekterade vi över åren som har gått, våra upplevelser tillsammans och vad som har gjort att vi har blivit det där mångmiljonföretaget som varje dag stärker företag genom människor och människor genom jobb.

 

Hur känns det att ha startat ett företag som har vuxit sig så pass stort? 

- Det är en fråga jag och Henrik har fått väldigt många gånger och som jag alltid lyckats formulera olika svar på. Det har gjort att jag också har fått möjligheten att faktiskt känna efter ordentligt och fundera på vad jag känner. Jag tänker på söndagarna när vi kommit hem från den årliga konferensresan och hur det känns som att jag har spenderat en helg med mina bästa vänner. Jag blir alltid lika överraskad över hur starka känslor jag har för Bravura och alla som jobbar här. Jag har svårt att greppa hur vi har lyckats samla så många fantastiska människor i en och samma grupp! Jag känner en enorm glädje och tacksamhet för alla våra medarbetare som finns i mitt liv. 

Jag brukar tänka på det som att det vi gjorde där för 10 år sedan var att vi satte en snöboll i rullning. Sen är det precis som Kristofer säger att det kommit in en massa fantastiska och härliga medarbetare som hjälp oss rulla den där bollen större och större. Först var det bara vi två, sen blev vi fyra, sen åtta och idag är Bravura en stor snögubbe som lever sitt eget liv! Nu är det alla som jobbar här som tillsammans gör företaget till vad vi är och tar oss framåt. Nu firar vi att Bravura funnits i 10 år och vi vill tacka alla som är med oss på den här resan. Det ska bli kul att lära känna nya medarbetare, ta nya uppsatta mål och göra fler företagsresor tillsammans!

- Henrik Jakobson & Kristofer Ericson, grundare av Bravura

 DSCF2053

nyheter