Bravura_djungel_2-1

News

Branschsatsning inom FMCG

av Bravura

Bravura ❤️ FMCG

I takt med ökad efterfrågan på våra tjänster inom FMCG (Fast-moving consumer goods) lanserar vi en ny branschsatsning. Det innebär ett nytt affärsområde med ett dedikerat team som har branschspecifik kunskap och koll på de senaste trenderna och utvecklingen inom FMCG i Sverige. Med inriktning på Next Gen Professionals - det vill säga talanger med noll till åtta års erfarenhet siktar vi nu på att bli det naturliga valet för företag inom FMCG som vill hyra eller rekrytera kompetens inom områdena:

IT/Tech | Business Administration | Sales & Customer support

Flera etablerade samarbeten

Idag jobbar vi med flera välkända bolag inom FMCG, både inom produktion och distribution. För att stärka våra samarbeten och leverera konsulter och rekryteringar av högsta kvalitet har vi satt ihop ett nationellt team som jobbar dedikerat med rekrytering och bemanning inom FMCG. Med god insikt i branschen och med bra koll på utvecklingen så levererar de idag konsulter och rekryteringar till företag som exempelvis Axfood, Menigo Foodservice, Evanoff Group, Råå Snus, Semper med flera.

Vi jobbar även med liknande team med branschspecifik kunskap inom exempelvis Life Science och Telecom. Arbete med att paketera dessa affärsområden pågår och mer information kommer inom kort.

Vill du veta mer?

Läs mer om vår branschsatsning inom FMCG här >>

New call-to-action

 

nyheter kunder