Bravura_djungel_2-1

News

CIO sökes till Bravura

av Bravura

Satsar vidare på digital transformation - anställer en CIO

Som resultat av kraftig tillväxt och digital utveckling så accelererar vi vårt transformationsarbete ytterligare genom att stärka vår ledningsgrupp med en CIO. Bravura har valt att gå emot branschströmmen med heltäckande affärssystem och satsa på en ”Best-of-Breed”-lösning med fokus på integration av flera molnbaserade lösningar samt automatisering. Därför söker vi en innovativ person med passion för nya tekniker och lösningar som ger oss en snabb anpassningsförmåga till växande trender.

Läs mer om tjänsten och ansök här >>

Om oss

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där vår främsta konkurrensfördel är att vi fullt ut drivs av insikter om våra kunder och kandidater. Genom ett högre engagemang för våra kunders behov och genom att ständigt effektivisera våra arbetssätt har Bravura har utsetts till Gasellföretag fem år i rad (2013-2017).

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Bravura? Läs mer här >>