Bravura_djungel_2-1

News

Workshop - Kulturen sitter i väggarna, eller?

av Bravura

Välkommen till en workshop med Bravura och Dale Carnegie där vi identifierar vad företagskultur är, varför företagskultur är viktigt och vilka som påverkar kulturen mest. Att hitta rätt medarbetare som bidrar till företagskulturen är en utmaning. Hur gör vi egentligen för att säkerställa att vi anställer medarbetare som långsiktigt bidrar till företagets utveckling?

Du kommer att få konkreta verktyg och tips för att lyckas med värderingsstyrd rekrytering och ledarskap som stärker kulturen.

Vi tror att detta är extra intressant för dig som jobbar som Chef, med HR och L&D (lärande och utveckling) såväl som för dig som vill stärka dina ledare i den egna organisationen och bygga en engagerande kultur och långsiktiga medarbetare.

Biljetten kostar 495 SEK inkl. moms. Allt överskott från eventet går oavkortat till välgörenhetsorgaisationen Help to Help för att möjliggöra högskolestudier till ungdomar i Tanzania och Uganda. Läs mer om Help to Help här.

Hoppas att vi ses där!