Bravura_djungel_2-1

News

Vi firar internationella kvinnodagen med 3 starka inspiratörer

av Bravura

Internationella kvinnodagen är ett initiativ av FN sedan 1977,  en officiell dag som uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Vi tycker att det är viktigt att ojämlikheten uppmärksammas och anser att det är nödvändigt så länge som det förekommer ojämna förhållanden baserat på kön.

På Bravura tycker vi även att det är viktigt att spegla det samhälle vi lever i och strävar efter att vara en förebild inom vår bransch. Därför mäter vi och följer upp kontinuerligt jämställdhet både på vår arbetsplats samt i de uppdrag som vi tillsätter. Vi tror att det är viktigt att den här typen av frågor börjar i företagets kärna och har därför även förankrade jämställdhetsmål i ledningsgruppen, bland annat om hur fördelningen mellan kvinnor och män ska se ut.

Den här dagen vill vi uppmärksamma alla kvinnor i världen generellt, men några utvalda inspiratörer specifikt då deras driv och engagemang inspirerar oss i vardagen.

 

Isabelle Riddez Hegestam

Affärsutvecklare (tjänstledig), Bravura

Utöver jobbet på Bravura är Isabelle en del av humorgruppen Stallet och ni har säkert sett henne i den hyllade TV-serien Trettipluss. Isabelle var en av de första medarbetarna på Bravura och började sin karriär hos oss som rekryterare. En sann inspiratör som verkligen lyckats kombinera två framgångsrika karriärer!

 

 Malin Cronqvist

Grundare, Help to help

Malin är grundare av Help to Help, en välgörenhetsorganisation som arbetar med att ge stipendier för högskolestudier i Östafrika genom crowdfunding och att koppla samman studenter med det lokala näringslivet. Malin inspirerar oss genom sitt engagemang för att skapa en bättre värld. Malin har fått flera utnämningar, bland annat Sveriges mest ansvarsfulla ledare, Årets Framtidslöfte, årets IT-kvinna etc. Bravura inledde under våren 2017 ett samarbete med Help to Help där vi skänker 1% av den årliga vinsten. Läs mer om vårt samarbete.

 

Nathalie Lindborg
Account Manager, Bravura

Förutom att axla rollen och det dagliga arbetet som Account Manager på Bravura i Malmö så är Nathalie Lindborg även med i det svenska simlandslaget. Nathalies har bland annat tagit silver på 4x50 meter frisim vid europamästerskapen i 2017 och har även tävlat i World Aquatics Championships. Nathalies förmåga att kombinera simning på elitnivå och en heltidstjänst som säljare på Bravura är en stor inspiration för oss alla! 

 

Läs mer:

Bravura och Help to Help samarbetar kring CSR-intiativ

Våra hållbarhetsmål