Bravura_djungel_2-1

News

Bravura Awards 2018 - Årets Inspiratör

av Bravura

I fredags gick Bravura Awards 2018 av stapeln, en tillställning där vi enligt tradition hyllar årets prestationer som gjorts under föregående år. I år firade vi även att Bravura som företag fyller 10 år! Årets tema var hälsa och friskvård med bland annat ett valfritt träningspass och en föreläsning av Anders Hansen med ledmotivet "Hjärnstark" för att inspirera och uppmuntra våra medarbetare till fysisk aktivitet.

Förutom utdelning av priser till enskilda medarbetare vill vi också lyfta fram kunder och samarbetspartners som inspirerar och uppmuntrar vårt dagliga arbete med att stärka företag genom människor och människor genom jobb. I år är vi glada att kunna presentera vinnaren av titeln "Årets Inspiratör" med följande motiviering:

"Under 2017 har vi inspirerats av ett företag med engagerande och motiverade arbetare som varje dag gör livsviktig forskning i världen och som i slutändan bidrar till att rädda människoliv. Företaget är förebilder till att stärka människor genom att ha skapat en företagskultur där människor trivs, utvecklas och känner att de är med och bidrar. De upplevs som ett transparent företag där medarbetarna får möjlighet att påverka och vara delaktiga vilket skapar ständiga förbättringar. Som besökare på företaget upplever du snabbt en väldigt genuin atmosfär."

Martin Sander, VD på Bravura

 

Med detta sagt är vi stolta och glada över att presentera Atlas Antibodies* som Årets Inspiratör!

 

Årets Inspiratör - Bravura Awards 2018

Se videon på Youtube

Om företaget: Atlas Antibodies grundades 2006 ur det prestigefyllda The Human Protein Atlas Project, ett världsledande projekt för bland annat cancerforskning. Kritiskt för projektets framgång var tillgängligheten av specifika antikroppar för alla humana proteiner, något som Atlas Antibodies tog fasta på och framställde Triple A Polyclonals, noggrant utformade antikroppar av högsta kvalitet, och som tillverkas i Sverige och distribueras över hela världen. År 2014 mottog Atlas Antibodies SwedishLabTech Award och har flertalet gånger nominerats som ett av Sveriges mest lovande unga teknikföretag samt Sveriges snabbast växande företag av Dagens Industri.