Bravura_djungel_2-1

News

Bravura Stockholm Ski Marathon

av Bravura

Vi på Bravura tror på en aktiv livsstil och att fysisk aktivitet har en positiv påverkan på människors välmående och prestation. Det vill vi manifestera genom att engagera oss i ett skidlopp.

Med initiativet hoppas vi kunna inspirera både våra målinriktade medarbetare och omvärlden till en ännu mer aktiv livsstil. Välkomna till Bravura Stockholm Ski Marathon - ett skidlopp i Stockholm!

Om skidloppet
Bravura Stockholm Ski Marathon genomförs den 21 januari 2018 vid Lida Friluftsgård, ett vackert naturområde i Tullinge utanför Stockholm. Arrangörerna är IFK Tumba SOK, Bravura, Linda Friluftsgård och TFV Coaching. Loppet är seedningsgrundande för Vasaloppet och Tjejvasan. Du kan delta i klasserna motion och tävling och distanserna 46 och 16 km.

Mer information och anmälan till Bravura Stockholm Ski Marathon

Här kan du anmäla dig och läsa mer om loppet. Skidloppet kostar 500 kr att delta i och antalet platser är begränsat till 500. Du kan redan idag säkra din startplats för 100 kr. Tävlingsavgiften på 400 kr betalar du sedan veckorna innan loppet. Vill du eller någon du känner åka Bravura Stockholm Ski Marathon? Skynda dig att köpa en startplats för 100 kr för att garantera din plats!

https://stockholmskimarathon.bravura.se

Läs även:
Bravura inför träning under arbetstid
Bravura tränar med Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström[caption id="attachment_9504" align="alignnone" width="1024"]