Bravura_djungel_2-1

News

Bravura är Gasellföretag 5 år i rad

av Bravura

2017 är det femte året i rad som Bravura blivit utsett till Gasellföretag. Under året har Bravura hittills förmedlat jobb till 1231 människor och hjälpt 497 företag att hitta nya medarbetare.

Dagens industri utser varje år Sveriges snabbast växande företag till Gaseller. Kriterierna är hårda och varje år utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag. Bland kriterierna ingår att företaget ska minst ha fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret, ökat omsättning varje år de tre senaste åren, ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt, ha vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner och att man har sunda finanser.

”Utmärkelsen ska riktas till alla våra konsulter, rekryter och framförallt våra medarbetare. Det är deras insatser och personliga engagemang som möjliggör tillväxtresan. Vi är glada över att kunna göra skillnad och stärka både människor och företag och den här utmärkelsen ser vi som ett kvitto på det. Idag kan vi känna oss stolta och glada för utmärkelsen, men vi är långt ifrån nöjda. Ständig förbättring och utveckling sitter i vårt företags DNA. Efter gasellutmärkelse fem år i rad blir det därför naturligt att vi nu siktar på tio år.” – Martin Sander, VD på Bravura.

Bravura består i skrivande stund av 767 medarbetare varav 611 jobbar som konsulter ute hos företag inom tjänstemannaområdet. Bravura har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping och Sundsvall.

Läs mer om DI Gasell här.