Bravura_djungel_2-1

News

Bravura tränar med Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström

av Bravura

Under fredagen den 25/8 genomfördes ett svettigt träningspass för Bravuras 130 medarbetare i ledning av Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström. Träningspasset var till förmån för Musikhjälpens insamling för de över 30 miljoner barn som inte kan gå i skolan på grund av krig och konflikter. Bravura köpte under hösten 2016 träningspasset på auktion, vilken slutade på 46 900 kr som gick till Musikhjälpen och BARN I KRIG HAR RÄTT ATT GÅ I SKOLAN.

 

Om Musikhjälpen och BARN I KRIG HAR RÄTT ATT GÅ I SKOLAN

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Över 30 miljoner barn kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Möjligheten till ett tryggare liv kan börja med ett block och en penna.

 

Om Brita och Kalle

Kalle Zackari Wahlström har svettats med svenska folket åtskilliga gånger i tv och Brita Zackari skriver om träning i vardagen för flera tusen följare på instagram. Till förmån för musikhjälpens insamling auktionerar de ut träningspass.

Vill du också träna på jobbet? Läs mer om hur det är att jobba på Bravur

a här