Bravura_djungel_2-1

News

Bravura inför träning under arbetstid

av Bravura

Med ambitionen om att vara en hållbar arbetsplats införs nu schemalagd träning under arbetsveckan på Bravura. Idag jobbar totalt 160 medarbetare på Bravuras olika kontor i Sverige och alla omfattas av möjligheten att träna på jobbet. På Bravura tror vi att den här satsningen kommer att få flera positiva effekter, både för alla medarbetares välmående, prestation och för bolagets resultat.

Träning är viktigt för gemenskap och bra för människors stresstålighet, koncentration och problemlösningsförmåga. Visst låter det rimligt? Det visar i vilket fall en rapport från Coulson (”Exercising at work and self-reported work performance”) där det framgår att träning i samband med jobbet ett vinnande koncept. Det har vi nu valt att testa och utvärdera för alla medarbetare på Bravuras kontor.

På Bravura har det alltid funnits ett tydligt hälsofokus. Vi har gemensamt deltagit i olika lopp och tränat tillsammans på luncher och efter jobbet. Vi tror att fysisk aktivitet tillsammans med balans i arbetslivet och tid för återhämtning skapar rätt förutsättningar för alla medarbetare att prestera på topp.

I framtiden hoppas vi kunna schemalägga fler träningstimmar per vecka eftersom vi är övertygade om att investering i våra medarbetares sociala, psykiska och fysiska hälsa skapar positiva effekter på vårt företagande. Vi hoppas även att initiativet kan inspirera andra företag och göra likadant, framförallt våra kunder där Bravuras konsulter jobbar.

Betald träningstid är en rättighet! I alla fall för de som jobbar på Bravura.

Vill du jobba på något av Bravuras kontor? Se alla lediga jobb här