Bravura_djungel_2-1

News

Från Account Manager till Senior Account Manager

av Bravura

Från account manager till senior

Betim om sin karriärresa

Betim började på Bravura som Account Manager strax efter sin examen 2013. Han har under åren klättrat upp i sin karriär och jobbar idag som Senior Account Manager. Vi tar en intervju med honom för att få tips och råd som kan inspirera framtida medarbetare!

Varför lockade Account Manager-rollen dig från början?
- Jag ville jobba nära affärer och bygga upp min egen kundstock, därför kände jag att rollen som Account Manager passade mig utmärkt. Jag var nyexaminerad och det var en bra timing att komma in i ett företag där jag kunde skapa min egen framtid.

Du har lyckats klättra upp i din karriär sedan du började på Bravura. Vad är det som driver dig framåt?
- Jag är mån om min personliga utveckling och intresserad som person. I samband med att Bravura har växt har jag gjort detsamma. Att kunna skapa nya affärer driver mig mycket. Jag har fått chansen att ta olika roller och tagit stort ansvar. Bravura har en kultur som jag uppskattar, det finns ett stort engagemang och ett bra ledarskap.

Du som har erfarenhet, vad skulle du vilja tipsa en nyanställd Account Manager om?
- Mitt tips är att ha tålamod de första sex till tolv månaderna. Se det som utbildning och en investering i dig själv. Bravura har en bra säljskola där du får lära dig hela säljcykeln från ax till limpa. Du får möjligheten att bygga upp din egen kundstock vilket är meriterande, oavsett vilka mål du har framöver. Den investeringen är värdefull för resten av din karriär.

Läs även
Fredrik berättar om sitt jobb som Account Manager
Tre snabba med Bravuras nya rekryterare Marcus
Därför valde Cindy att jobba på Bravura
Från VM till Account Manager
Därför valde Malin att jobba som Account Manager

karriär