Bravura_djungel_2-1

News

Tre snabba med Bravuras nya rekryterare Marcus

av Bravura

Marcus Kejzelman är Bravuras nya rekryterare! Vi kör tre snabba frågor för att ta reda på hur han känner inför sin nya tjänst.

Hur känns det att ha börjat på Bravura?
- Det känns väldigt kul och spännande eftersom att det är ett företag som växer fort i takt med branschens framfart. Det sker mycket förändringar och det är alltid action!

Hur känner du inför din roll som rekryterare?

- Jag ser fram emot utmaningen att hitta de perfekta matchningarna. Jag är en person som älskar att träffa nya människor och knyta nya kontakter, så det ska bli kul att komma igång med min roll och hjälpa fler företag att hitta talanger och stärka sina team – I am excited!

Vilka förväntningar har du på din roll?
- En förutsättning och förväntan är ju givetvis att Bravura får återkommande kunder och långvariga relationer efter lyckade rekryteringar av mig och mina kollegor. Jag förväntar mig att stärka företag med nya talanger och hjälpa människor att hitta sina drömjobb!

Vill du jobba på Bravura? Se alla lediga jobb här

 

Läs även

Hitta syftet som driver dig
Vi är Bravura

inspiration karriär