Bravura_djungel_2-1

News

Till dig som sökt jobb via Bravura under året

av Bravura

Till dig som har sökt jobb via Bravura

Bravura önskar dig en god jul och ett gott nytt år! Tack för ditt engagemang och visade intresse! Vi går nu mot 2017 och då vill Bravura erbjuda dig ännu fler och spännande jobbmöjligheter!

Bravura har hittills under 2016 förmedlat jobb till över 1400 människor och det är mer än 470 företag som fått nya medarbetare genom Bravura. Oavsett om du har börjat nytt jobb eller om du sökt tjänster under året så vill vi tacka dig och uppmana dig att fortsätta förverkliga dina drömmar och hitta ditt drömjobb.

Under 2016 har vi även arbetat med att förbättra jobbsökarupplevelsen på vår sajt. Det ska vara enkelt att hitta och söka drömjobbet via Bravura! Det finns bland annat nya sökfunktioner i vår jobblista, nya profilinställningar för våra matchmail och möjlighet att tagga kompetenser och erfarenheter i sin profil. Allt för att du lättare ska hitta just det jobb du söker.

Passa nu på att koppla av under julen, men kom ihåg att det finns massor av jobbmöjligheter som väntar på dig. I skrivande stund har vi 224 lediga jobb. Vill du inleda 2017 med ett nytt jobb? Se alla jobb här.

Läs även
Hitta syftet som driver dig
Vi är Bravura

inspiration karriär