Bravura_djungel_2-1

News

Tips till dig som söker jobb via Bravura

av Bravura

Vi är medvetna om att det är hård konkurrens om jobben idag. Utöver att jobbsökande tar tid vet vi också att den som söker jobb kan uppleva att man försvinner i en mängd av andra kandidater, som ett svart hål fullt med cv:n. Hur mycket vi än vill kan vi inte garantera dig ett jobb, men vi kan lova att göra jobbsökarprocessen så bra som möjligt för dig.

Det gör vi genom att jobba aktivt med att återkoppling till alla som söker jobb via oss. Det är en viktig del av vårt arbetssätt för att värna om dialogen och ge ett personligt bemötande till alla som söker jobb via Bravura. Dessutom arbetar vi ständigt med att förenkla jobbsökarprocessen på vår sajt. Allt för att göra det enklare för dig att hitta, söka och bli matchad med jobb.

Vi vill med den här informationen tacka dig för ditt engagemang och dela med oss av tips som kan underlätta ditt jobbsökande.

 

Tips inför din rekryteringsprocess med Bravura

Våra rekryterares tips för ett bra CV

Intervjuguiden del 1: Hur går en kompetensbaserad rekrytering till?

Intervjuguiden del 2: Förbered dig – Läs på om dig själv

Intervjuguiden, del 3: Förbered dig – Läs på om företaget

Intervjuguiden, del 4: Dresscode och kroppsspråk

Intervjuguiden, del 5: Genomför din intervju med bravur(a)

Intervjuguiden, del 6: Tillåt dig att reflektera

 

karriär