Bravura_djungel_2-1

News

Vill du jobba med Klara i Bravuras reception?

av Bravura

Vill du jobba i reception?

Klara är ansvarig för Bravuras reception och har en nyckelroll i vår organisation. Nu letar vi efter dig som vill jobba extra i vårt First Impressions Team och hjälpa Klara att sprida den bästa stämningen till Bravuras kollegor och besökare.

Hej Klara! Vem letar du efter till ditt team?
- Jag letar efter en människokännare som gillar mötet med alla olika typer av människor. Du ska brinna för service och dessutom gärna vara ordningsam och tycka om att ha snyggt omkring dig. En kombination av prestigelöshet och att våga ta egna initiativ är också önskvärt.

Vad är det bästa med ditt jobb?
- Det bästa är mötet med alla människor, att få vara den som ger första intrycket och representerar Bravura. Sedan gillar jag att fixa inför afterworks, kickoffer och ta ansvar för vårt fina kontor. Men det allra bästa är att jag känner mig uppskattad och viktig här. Det får mig att tycka det är roligt att gå till jobbet.

Vad kommer man att lära sig i den här rollen?
- Du kommer att få en inblick i hur bemannings- och rekryteringsbranschen fungerar, lära dig mycket om olika branscher och roller på arbetsmarknaden. Det kommer alltid nya frågor så man lär sig nytt hela tiden.

Varför tycker du att man ska söka det här jobbet?
- I det här teamet har du koll på alla avdelningar och vet vad alla på Bravura gör. Kollegor kommer hit när de vill ha en paus, pratar lite - det är trevligt! Vi som jobbar i receptionen får mycket uppskattning och positiv feedback, det är tydligt att vårt arbete är viktigt. Repan här värderas högt och man är verkligen en i gänget. Sök den här tjänsten om du vill ha kul på jobbet och trivs i en fartfylld, härlig miljö!

Läs hela jobbannonsen och sök tjänsten som Bravuras receptionist på deltid här

klara_repan

karriär