Bravura_djungel_2-1

News

En sommardag på Bravura

av Bravura

 

Det är slutet på juli, och sommaren är här med allt vad det innebär. Soliga dagar, varma kvällar, grillad mat och långa bad gör att vardagstempot saktar ner. Så hur håller vi farten uppe på jobbet? Vi frågade några av Bravuras medarbetare om vad de gör just nu och hur de tar sig an jobbet med samma engagemang som alltid, även under de varmaste sommardagarna.


NathaliePaceRavrot_sign Nathalie Pace Ravrot, Recruiting Assistant
– Som assistent har jag mer ansvar under sommarmånaderna. Vi jobbar mycket med search just nu, vilket innebär att vi aktivt söker efter kandidater i interna och externa databaser för att tipsa dem om våra tjänster. Under dagarna ser vi till att vara lättillgängliga och stötta varandra i arbetet genom att dela med oss av våra kunskaper. Idag har vi samlat extra energi genom att träna tillsammans på lunchen.


Olivia Torstensson, Consultant Manager
– Under sommaren har jag ibland kommit till jobbet en timme tidigare än vanligt. Dels för att det är lugnare på kontoret då men också för att någon eftermiddag ha möjlighet att gå lite tidigare och njuta av vädret. När jag har lugnare dagar ser jag till att jobba proaktivt och hitta nya finurliga sätt att använda vår databas på, för att lättare kunna matcha kandidater med rätt jobb. Mitt bästa tips för att kunna gå in med lika mycket engagemang i varje uppgift är att variera arbetsdagen och inte sitta för länge med en och samma sak, utan bryta av ibland och ta sig an nästa uppgift med samma energi.


JonatanHultman_sign Jonatan Hultman, Recruiter
– Mitt jobb har inte saktat ner! Den största skillnaden på sommaren är att eftersom många av de kunder som jag har kontakt med är på semester just nu så använder jag tiden lite annorlunda. Under den här perioden kan man jobba smart och använda nya luckor till att strukturera och administrera. De senaste veckorna har jag tränat mer, ofta på lunchen – det ger mig energi.


inspiration karriär