Bravura_djungel_2-1

News

Till dig som söker jobb

av Bravura

Du som söker jobb

Vi vet att det är hård konkurrens om jobben idag, kanske hårdare än det varit någonsin. Sedan 1 januari 2016 har Bravura förmedlat jobb till 687 personer och under samma period fått in 55 002 ansökningar. Hur mycket vi än vill kan vi inte garantera dig ett jobb, men vi kan lova att kämpa för att du ska hamna på rätt plats och göra jobbsökarprocessen så bra som möjligt för dig.

Vad gör vi för att underlätta för dig som söker jobb?
Vi arbetar i dagsläget för fullt med att förenkla jobbsökarprocessen på vår sajt. Vi har gjort det enklare att skapa en profil hos oss – i ett första steg krävs bara en mejladress och ett lösenord för att registrera din profil hos oss och kunna söka jobb. Allt för att göra det mer flexibelt för dig att hitta, söka och bli matchad med jobb.

Idag lanserar vi en nyhet på ”Min profil” för att du på ett enkelt och roligt sätt ska kunna göra din profil på Bravura mer sökbar för våra rekryterare när de letar efter kandidater till olika jobb. När du loggar in på ”Min profil” och går till fliken ”Kompetenser och erfarenheter” kan du nu lägga till ord som beskriver dina kunskaper. Du kan lägga till ord som beskriver dina kompetenser eller ord som beskriver dina erfarenheter. Logga gärna in och pröva dig fram redan idag!

Utöver att jobbsökande tar tid vet vi också att ni som söker jobb kan uppleva att ni försvinner i en mängd av andra kandidater, som ett svart hål fullt med cv:n. Vi jobbar aktivt med att följa upp och återkoppla, det är en viktig del av vår metodik. Vi jobbar för att ge dig ett personligt bemötande. Vi lovar att vi gör allt vi kan för att se dig och vad du kan, och placera dig på bästa möjliga plats.

Med de här orden vill vi tacka dig för ditt engagemang och önska dig en härlig sommar!

inspiration karriär