Bravura_djungel_2-1

News

Vill du jobba med IT ihop med Joakim?

av Bravura

Joakim är ansvarig för system och IT på Bravura - han har med andra ord en nyckelroll i organisationen. Nu letar vi efter en student som vill jobba extra i Joakims team med att lösa problem och ta fram förbättringar. JoakimLarssonBloggbild

- Rollen innebär att jobba med alla delar av organisationen och ta fram lösningar som kan förbättra allas arbete. Det innebär också att ta fram den bästa jobbsökarupplevelsen för våra kandidater. Vi arbetar med många olika tekniker och eftersom Bravura är ett snabbväxande företag jobbar vi ständigt med att förnya oss med nya smarta lösningar. Vi har spännande år framför oss, säger Joakim.

Vilka egenskaper är bra att ha i en roll som IT-support?
- Det är viktigt att vara en problemlösare och samtidigt ha mycket tålamod. Sedan är det bra om du tycker att det är kul att hjälpa dina kollegor med mindre och större problem.

Varför ska man söka det här extrajobbet på Bravura?
- Du kommer att få vara med om en spännande resa tillsammans med Bravura och dessutom vara en nyckelperson i organisationen och ha mycket kontakt med dina kollegor. Om du gillar att jobba brett inom IT med både webb, hårdvara och mjukvara så är det här rätt roll för dig. Du kommer att lära dig mycket!

Vad är det bästa med ditt jobb?
- Vi har väldigt roligt tillsammans både på och utanför jobbet. Bravura satsar på framtiden och det är kul att vara med i startgroparna av vår expanderande IT-avdelning!

Sök extrajobbet här!

karriär