Bravura_djungel_2-1

News

HR Meetup i Stockholm i veckan

av Bravura

I veckan var det HR Meetup på Bravuras Stockholmskontor. Kvällen bjöd på en föreläsning av Emilie Goldensohn som berättade om sin karriär från PA-examen på Uppsala Universitet till rekrytering- och employer brand-specialist samt employer brand manager på Grant Thorntons marknadsavdelning. Emelie berättade om hur det var att börja jobba ”på riktigt” efter examen, och tipsade om vad hon tror är bra att tänka på inför första jobbet. Hon gav också en inblick i hur det är att jobba med det hon brinner mest för; employer branding och sociala medier. Hoppas att ni fick bra inspiration att ta med er när ni ska söka jobb, marknadsföra er själva och gå på jobbintervjuer!

Tack till alla som kom för givande samtal och bra engagemang, bland annat kom ni med många bra tips på frågor att ställa själv när man är på intervju. Fortsätt att hålla koll på vad som händer på Bravura i vår blogg, på facebook och på HR Meetups egna sida. Och du har väl gått med i HR Meetup-gruppen på LinkedIn?

Nästa meetup är i Malmö den 19 maj och då kommer Karolina Frisk, HR Manager & Global HR Partner på Maersk Group, och föreläser. Gå med i nätverket för att få inbjudan!

inspiration karriär nyheter