Bravura_djungel_2-1

News

Bravura sponsrar Ångaloppet - vi ses väl där?

av Bravura

Bravura och Ångaloppet

Har du hört talas om Ångaloppet? Om du gillar träning, naturen och att utmana dig själv är chansen stor att du har det. Ångaloppet är ett swimrunlopp i naturen kring Ånga i Södermanland, startat 2011 av bröderna Theo och Nils Zätterström samt Fredrik Elmberg, från början som ett tävlingsmoment på en födelsedagsfest. Idag finns Ångaloppet i tre distanser; Ångaloppet Sprint, Ångaloppet Familj och det klassiska Ångaloppet - en utmaning som bjuder på 20 km terränglöpning och 2 km simning över 12 öar och kobbar i Sörmlands skärgård. 

Bravura sponsrar Ångaloppet
Ångaloppet är en utmaning i naturen som sticker ut och samtidigt välkomnar alla som vill testa swimrun, eller gillar utmaningar, att delta. Bravura vill gärna stötta detta och har valt att sponsra Ångaloppet. På Bravura arbetar vi aktivt med våra medarbetares välmående och hälsa. Vi tror på aktivitet och att arbeta i lag mot ett gemensamt mål, något Ångaloppet verkligen ger möjlighet till.

- För oss på Ångaloppet är det kul att se hur Bravura engagerar sina anställda till att utmana sig själva såväl inom som utanför sitt arbete. Utöver att satsa på sina medarbetare och deras välmående väljer de att engagera sig i bland annat Ångaloppet, säger grundarna om samarbetet.

Vi ses väl i Ånga?
Ångaloppet går av stapeln 14 augusti 2016 och Bravura kommer såklart att ställa upp med flera lag. Nu vill vi såklart uppmana dig som läser det här att också utmana dig! Läs mer om de olika loppen och anmäl dig här.

Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete och många utmaningar tillsammans med Ångaloppet!

inspiration