Bravura_djungel_2-1

News

Från Client Manager till Account Manager på sex månader

av Bravura

citat_thereseHej Therese! Du arbetar som Account Manager på Bravura och började via vårt traineeprogram för säljare. Varför sökte du dig hit? Jag sökte en annan tjänst via Bravura och blev tipsad om den här rollen. Jag ville till en arbetsplats där jag får jobba med engagerade kollegor som vill framåt lika mycket som jag i en uppåtgående bransch. Bravura och traineeprogrammet har låtit mig göra det.

Sju månader har gått sedan dess. Vad har du lärt dig under den här tiden? Jag började som Client Manager och är nu Account Manager. Under min första tid har jag har träffat över 100 företag, gått bredvid mina rekryterarkollegor för att förstå deras jobb och vad vi säljer, gjort sambesök hos miljardföretag, gått extern utbildning och certifierat mig inom Professionell Försäljning via Dale Carnegie. Jag har fått en förståelse för rekrytering- och bemanningsbranschen. Jag förstår så många yrken och roller tack vare det här jobbet!

Vad har varit roligast? Gemenskapen! På Bravura går ingen prestation obemärkt förbi, vi uppmärksammar varandra. Vi traineekollegor har blivit en stark grupp som stöttar varandra. Även om vi sitter i olika delar av landet har vi många gånger stött på samma typ av utmaningar. För mig har nog kalla samtal varit mest utmanande. Jag har stort kontrollbehov; att ringa är inget problem, men att ringa på chans till någon som du inte vet hur hen reagerar på ditt samtal är utmanande och kommer nog alltid vara det. Det går i vågor, allt handlar om att ha en bra känsla i kroppen – det får jag här av alla peppande kollegor!

ThereseTorn_bloggNi arbetar ständigt mot mål, vilka är dina? Ett mål var att klara min budget och hålla huvudet kallt de första sex månaderna. Jobbet är tufft men det gäller att bestämma sig från början, att sätta tydliga mål och fira när de nås. Positivt driv är viktigt. Att jobba på Bravura är som att driva en snöboll framåt – den är svår att krama i början men när den börjat rulla blir den snabbt större och större.

Vilka är dina tips till andra som funderar på att arbeta med försäljning? Bestäm dig. Var beslutsam och ge dig inte – du kan allt du vill. Såklart skadar det inte att bjuda på ett leende. Allt blir lättare om du går in med rätt attityd. Sätt upp en plan och genomför den med ett ”smile”.

Bravura Sales Academy söker nya deltagare till hösten 2016.  Varför ska man söka till detta? Bravura är ett av de heta företagen i branschen. Möjligheterna är oändliga, ingen annan än du sätter stopp för hur långt du kan gå. Jag får energi av att träffa nya människor och arbeta i ett kontinuerligt högt tempo. Att skapa min egen dag är det absolut bästa med jobbet. Är du nyfiken och gillar att lära dig nya saker så är detta helt klart något för dig.

[bra_divider height="5"]

inspiration karriär