Bravura_djungel_2-1

News

Gasellföretag för tredje året i rad - och över 100 har vi också blivit

av Bravura

Gasell2015_besk
2015 är tredje året i rad som Bravura nått upp till kriterierna för att vara ett Gasellföretag - samma år som vi blev över 100 i antal medarbetare.

Dagens industri utser varje år Sveriges snabbast växande företag till Gaseller. Kriterierna är hårda och varje år utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag. Bland kriterierna ingår att företaget ska ha fördubblat sin omsättning, ökat sin omsättning de senaste tre åren och vuxit organiskt utan förvärv eller fusioner. Se alla kriterier här.

"Det är alltid roligt att uppmärksammas för de prestationer som våra medarbetare bidrar till varje år. DI Gasell är ett diplom som samtliga konsulter, rekryter och interna medarbetare ska tillägna sig, var och en personligen, för prestationerna de bidragit med under året.” - Martin Sander, VD på Bravura.

Syftet är att lyfta fram företag som skapar tillväxt i Sverige och som kan inspirera andra entreprenörer. Gasellföretagen skapar nya jobb i Sverige, vilket vi är stolta över att vara en del av.

Förutom att få en stämpel på framgång i och med själva Gasellutmärkelsen märks vår tillväxt på andra sätt. Det tydligaste, för oss som arbetar på Bravuras kontor, är att vi blir fler och fler medarbetare. Det innebär nya kollegor att samarbeta med, nya ansikten i lunchrummet, nya idéer på förbättrade rutiner och framför allt att vi hela tiden får in ny energi på våra kontor (som vi för övrigt växer ur!).

- 2011 gick vi från ett till två kontor och från 20 medarbetare i slutet av 2011 till 44 medarbetare i slutet av 2012.
- 2012 gick vi från två till tre kontor och blev drygt 60 medarbetare.

Idag, tre år senare, är vi 114 medarbetare och tillsammans med våra konsulter på uppdrag hos kunder är vi över 600 anställda.

Härligt när det rör på sig! Se mer livestatistik och siffror här.

Bravura126_li_sv_besk

nyheter