Bravura_djungel_2-1

News

Sales Trainee Programme 2015 är igång!

av Bravura

stp3

Idag är en historisk dag, aldrig förr har Bravura fått förstärkning av och gett anställning till så många nya kollegor samtidigt! En stor anledning till denna kraftiga ökning just idag, måndagen den 31 augusti, är förstås att 2015 års upplaga av Sales Trainee Programme startar – Bravuras traineeprogram för dig som har talang och intresse för försäljning.

Under nio månader kommer våra traineer att arbeta med försäljning i den ordinarie verksamheten och samtidigt få utbildning, coachning och stöd - de bästa förutsättningarna för att lära sig allt om kvalitativ försäljning av bemannings- och rekryteringstjänster. Läs mer om STP här.

Varmt välkommen våra efterlängtade nya kollegor! Nu kickar vi igång den här hösten på riktigt!FullSizeRender

nyheter