Bravura_djungel_2-1

News

Vi var på regionfinal i Venture Cup

av Bravura

gruppbild_vcregionfinal
Bravura är stolt samarbetspartner till Venture Cup, som silverpartner i Venture Cup Öst. För dig som missat vad Venture Cup är för något; det är Sveriges största tävling för den som vill utveckla sin affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept och starta företag. Utöver att vara en affärsplanstävling får tävlingsdeltagarna i flera steg hjälp att utveckla affärsidén, genom coachning och feedback från Venture Cups professionella nätverk.

I tisdags var representanter från Bravura på plats i Konserthuset i Stockholm när Venture Cup Öst-vinnarna presenterades. Grattis till Möbler, Workaround, Sture Student och Ortrud Medical som vann varsin kategori. Vi är otroligt imponerade av alla tävlande entreprenörers driv och smarta ideer!

Den 10 juni arrangeras Sverigefinalen i Stockholm och då är det är dags att ta reda på vilka som blir slutgiltiga vinnare i Venture Cup. Av tolv finalister utses då en vinnare i varje tävlingskategori; Life Science & Teknik, Människa & Samhälle, Miljö & Energi samt Webb, Mjukvara & Media. Dessutom ska en av dessa kategorivinnare koras till totalvinnare. Läs mer om Venture Cup och de tävlande bidragen här.

pascenen

vinnare

nyheter