Bravura_djungel_2-1

News

Lunch med tema nätverkande för KTH Kista-ingenjörerna

av Bravura

TNlunchKistaHur tar du kontakt med en arbetsgivare efter att ni har träffats snabbt på en mässa? Och hur håller du dig relevant och närvarande hos denna arbetsgivare hela studietiden för att landa drömjobbet efter examen? Vad ska du göra för att bli ihågkommen?

De här frågorna försökte vi besvara idag på den lunchföreläsning om nätverkande som Bravura Talent Network höll för studenterna på KTH Kista. Tidigare i februari hölls en arbetsmarknadsdag där studenterna kunde träffa potentiella blivande arbetsgivare. Vi ville passa på att ge studenterna tips på hur de kan följa upp en sådan kontakt.

Jonatan, rekryterare på Bravura, delade med sig av sina bästa tips och därefter bjöd vi in till en workshop. Tack till dig som kom på föreläsningen, hoppas att du känner dig redo att kontakta din drömarbetsgivare och påbörja din karriär!

Är du intresserad av liknande event?
Vi har ett stort nätverk av företag som vill hitta talangfulla ingenjörer att investera i för framtiden. Samtidigt kommer vi dagligen i kontakt med studenter som funderar över sitt första jobb. För att föra dessa två grupper närmare varandra har vi skapat ett talangnätverk för ingenjörsstudenter och nyblivna alumni från Kungliga Tekniska Högskolan, Chalmers Tekniska Högskola och Lunds Tekniska Högskola.

Som medlem i vårt Talent Network kan du komma i kontakt med framtida arbetsgivare redan under din studietid. Vi matchar din bakgrund och dina intressen mot våra kontakters rekryteringsbehov och hör av oss till dig. Utöver detta får du förhandsinformation och inbjudningar till träffar och karriärevent. Du får även uppdateringar om de hetaste jobben efter examen och extrajobb bredvid studierna samt tips om arbetsliv och karriärsutveckling.

Bli medlem!
Skicka ett mejl tillsammans med en kort beskrivning av vad du studerar till talentnetwork@bravura.se så får du mer information.

Läs mer om Talent Netork

nyheter