Bravura_djungel_2-1

News

Pallplats för Bravuras vice vd i Lövhultsloppet

av Bravura

martinprispall

Som ni tidigare kunnat läsa i bloggen har Bravura flera medarbetare som gärna ger sig ut i längdspåren. I Bravura Sports Clubs regi har de bland annat varit på träningshelg med Fysio Outdoor i Orsa och kört Harsa Ski Marathon med fina resultat. Några av dem håller just nu på att ladda för fullt inför Vasaloppet om fyra veckor.

En av dessa längdfantaster sticker ut lite extra med sin vinnarinstinkt, nämligen vår vice vd Martin Sander. I helgen knep han en tredjeplats i Lövhultsloppet, ett 40 km långt lopp som är seedningsgrundande för Vasaloppet. Martin åkte på tiden 2:09:32, självklart iförd Bravuras snygga fartdräkt. Den kommer ni garanterat att få se mer av framöver, håll utkik efter en vit dräkt med orangea detaljer och texten Ambition in action.

- Grattis Martin! Hur gick det här till?
- Målmedveten träning, noggrann planering, bra träningssparring och stöd från arbetskamraterna i Bravura Sports Club och från familjen skulle jag tro är receptet. Vi sporrar varandra varje dag att både utvecklas i arbetet och på andra plan. Nu tar vi sikte mot nya mål såväl för företaget som ”i fädrens spår för framtids segrar”!

Läs en intervju med Martin och se bilder från artikeln i Smålands Dagblad.

nyheter