Bravura_djungel_2-1

News

Vårt talangnätverk för ingenjörsstudenter

av Bravura

I början av 2014 startade vi igång ett talangnätverk för ingenjörsstudenter på KTH, LTH och Chalmers. Nu, ett år senare, kan vi se tillbaka på två terminer av många nya bekantskaper, trevliga samtal och olika slags träffar.

talentnetwork

Varför ett talangnätverk?
Vårt mål med Bravura Talent Network är att föra näringsliv och studenter närmare varandra. Vi har ett stort nätverk av företag som vill hitta talangfulla ingenjörer att investera i för framtiden samtidigt som vi dagligen är i kontakt med studenter som funderar över sina första jobb. Talent Network är vårt sätt att få dessa två grupper att mötas.

Vårt Talent Network drivs med hjälp av våra studentambassadörer som tillsammans med oss arrangerar och genomför aktiviteter som cv-coachning, karriärkvällar och event ihop med olika kundföretag. Bravuras ambassadörer är vår länk till skolorna och studentlivet. Det är tack vare dem som vi har lärt känna så många duktiga, drivna studenter! Läs mer om Talent Network på vår karriärsida!

Bli en del av vårt nätverk du också!
Talent Network riktar sig till dig som studerar eller nyligen tagit examen från Kungliga Tekniska Högskolan, Chalmers Tekniska Högskola eller Lunds Tekniska Högskola. Skicka ett mejl tillsammans med en kort beskrivning av vad du studerar till talentnetwork@bravura.se så får du mer information eller gå in på vår Talent Network-sida.

TN_kollage

nyheter