Bravura_djungel_2-1

News

Bravura skrattar igång året

av Bravura

skrattyoga2I fredags hade vi kick-off på Bravura! Vi började dagen med en givande förmiddag ledd av Mathias Härenstam på utbildningsföretaget Dale Carnegie. På temat "Vägen till framgång" inspirerade Mathias oss att bland annat sätta våra personliga visioner för 2015. Förutom att fundera igenom mål för året fick vi rannsaka oss själva när det gäller attityd genom självtest och övningar. Det gav många nyttiga insikter.

På eftermiddagen var vi med om något väldigt härligt, nämligen skrattyoga. Helen Thyrvin från skrattyoga.se berättade för oss om skrattets positiva hälsoeffekter. Sedan fick vi skratta loss ordentligt tillsammans genom olika skrattframkallande övningar. Att skratta igång året känns helt klart som ett framgångsrecept!

Nyfiken på skrattyoga? Läs mer på www.skrattyoga.se!

skrattyoga1_besk

inspiration