Bravura_djungel_2-1

News

Premiär för HR Meetup

av Bravura

_MG_7293_SV_besk

Igår hade vi vårt första HR Meetup på Bravuras huvudkontor i Hornstull, tack till er som kom och gjorde kvällen så trevlig! HR Meetup är vårt nystartade initiativ för universitetsstudenter inom personal, organisation eller ekonomi och bakgrunden till satsningen är att vi vill främja ett kunskapsutbyte mellan skola och arbetsliv. Samtidigt vill vi bjuda in och lära känna våra framtidens kollegor inom hr och rekrytering.

HR Meetup #1: Rekrytering på riktigt
Temat för kvällen var Rekrytering på riktigt och Bravuras HR-chef Hanna Mikaelsson inledde med en föreläsning på ämnet. Hanna berättade bland annat om hur vi på Bravura arbetar med rekrytering och varför vår process ser ut som den gör, om vad en felrekrytering kostar och om vikten av att våga ställa obekväma frågor.

Efter genomgången hade vi ett trevligt mingel och därefter en workshop där alla deltagare fick öva sig i att granska och coacha ett cv. Tack för en lyckad kväll, nu taggar vi inför nästa HR Meetup!

Läs mer om Hanna Mikaelsson här.
Läs mer om HR Meetup här.
kollage

nyheter