Bravura_djungel_2-1

News

Nu startar vi HR Meetup!

av Bravura

HRmtp_banner_ver2tillblogg
Vi har precis startat upp vårt nya initiativ HR Meetup som är en serie träffar för dig som studerar och ser din framtida karriär inom HR och personal. I detta blogginlägg vill vi berätta mer om bakgrunden till satsningen och vad vi hoppas att den ska ge.

Vi vill träffa våra framtida medarbetare
Vi har startat HR Meetup för att vi vill dela med oss av vår kunskap inom HR och rekrytering men även för att vi vill träffa våra framtida kollegor i branschen. Idag är vi 80 personer som jobbar på Bravura, och vi fortsätter att växa. Vi vill satsa mer på att träffa och lära känna duktiga personer som vill bli en del av vår organisation.

Omvandla teori till praktik
Vi har förstått av studenter på PA, PAO och liknande program, att det saknas praktiska delmoment i utbildningarna och att det är svårt att omvandla all teori till praktik. På våra meetups vill vi därför diskutera och lyfta fram det som du inte får lära dig i skolan. Varje träff är på ett nytt tema men det handlar genomgående om HR-arbete i verkligheten.

Upplägget kommer att variera mellan allt från casetävlingar och frukostträffar till föreläsningar och after works. Som deltagare får du chans att träffa många andra med samma intressen som du, vilket vi hoppas ska leda till nätverkande och ett utbyte mellan skolor och utbildningar. Lägg till en massa trevliga medarbetare från Bravura och du får en rolig och lärorik upplevelse! Här hittar du information om höstens HR Meetups.

Visst ses vi?
För att få en inbjudan till våra träffar måste du först ha blivit medlem, det blir du genom att skicka din intresseanmälan och en kort beskrivning av vad du studerar till hrmeetup@bravura.se

nyheter