Bravura_djungel_2-1

News

After work med säljtema

av Bravura

_MG_6404

After work med Venture Cup
I torsdags samlades ett taggat gäng på Bravuras kontor i Hornstull för en afterwork med temat sälj. Det var vi på Bravura tillsammans med våra samarbetspartners på Venture Cup som bjöd in till temakvällen. Venture Cup är Sveriges största tävling för dig som vill utveckla din affärsidé och starta företag. Tävlingen består av tre moment; moment affärsidé, moment pitch och moment affärsplan. Bravura tror på entreprenörskap och är under 2014 silverpartner till Venture Cup Öst. Vi är stolta över att sponsra denna tävling för nytänkande affärsidéer och därigenom stödja utveckling, tillväxt och entreprenörskap. Läs mer om Venture Cup här.

Bravura bidrog med sälj
Så varför valde vi temat sälj på vår after work? Jo, Bravura är ett företag som är beroende av försäljning och som växer i en hårt konkurrensutsatt bransch. Vi har en stark säljorganisation som vi är stolta över och vill gärna dela med oss av våra erfarenheter. Många tycker att det är svårt med försäljning och det är brett ämne som är applicerbart på många situationer. Upplägget för kvällen blev därför en inspirationsföreläsning av vår vice vd tillika tidigare säljchef Martin Sander och vår senior account manager Jonathan Johansson.

Pitcha en banan?
Efter ett trevligt mingel avslutades kvällen med en pitchtävling där alla som ville fick göra varsin enminutspitch inför publik och jury. Det blev en bra show där allt från pennor, stolar och plastmuggar till bananer, socker och öl pitchades in. Det var otroligt kul och inspirerande att se alla bidrag! Vi hoppas att även ni fick med er en del inspiration på vägen. Eftersom det snart är deadline för moment pitch i Venture Cup kunde det kanske dessutom vara ett tillfälle för några av er att vässa era tävlingsbidrag?

Tack till alla som kom, hoppas att vi ses snart igen!

_MG_6412besk

inspiration