Bravura_djungel_2-1

News

Tack för alla trevliga möten på Career Days!

av Bravura

Nu är Career Days över för i år och vi på Bravura är mycket nöjda med vårt första år som utställare på karriärsmässan. Det blev två intensiva dagar med många givande möten. Ungefär 6000 besökare kom till Career Days och det kändes som att vi pratade med nästan alla. Vi fick träffa människor med olika intressen och bakgrunder men med en gemensam vilja att ta sig vidare i, eller påbörja, sin karriär.

Har du besökt vårt kontor i Hornstull? I så fall kanske du ser att vi har hämtat inspiration till vår monter från kontoret. Vi är stolta över känslan som finns på våra kontor och ville ta med oss stämningen, och utseendet, till vår Career Days-monter.

Det bästa med att ställa ut på Career Days var att vi kunde ge något värdefullt till besökarna. Vår cv-coachning blev fullbokad direkt och det var stundtals kö för att få prata med våra karriärcoacher i montern. Roligt tycker vi!

monteruppifran_MG_6134

amandacv_MG_5952

_MG_5890

_MG_6018

_MG_5951

coacher_MG_5924

nyheter