Bravura_djungel_2-1

News

Bellmanstafetten 2014!

av Bravura

tvbellman7
I lördags var det dags för årets upplaga av Bellmanstafetten och ett taggat gäng från Bravura var på plats för att springa stafetten där lag med fem deltagare springer fem kilometer var. Vi ställde upp med fyra lag och en härligt peppande hejarklack.

Bravuras snabbaste lag, Bravura Prestissimo, kom på nionde plats av 484 lag i den mixade klassen, stort grattis och fantastiskt bra kämpat! Det känns såklart riktigt kul med en så fin placering. Förra året kom Bravura Prestissimo på plats 14 med tiden 1:42:16 - en tid som laget i år slog med 9 sekunder. Även om många på Bravura tycker om att tävla är deltagandet förstås det viktiga och Bellmanstafetten har blivit vår årliga kick-off där vi samlas, har kul och kickar igång hösten. Förutom fina insatser av varje löpare hade vi dessutom den överlägset bästa hejaklacken!

Här är tiderna för Bravuras fyra lag:
Bravura Prestissimo1:42:07
Bravura Vivace2:01:00
Bravura Vivacissimo2:01:08
Bravura Lento2:21:27

Se hela resultatlistan här.

inspiration