Bravura_djungel_2-1

News

Träffa oss på Career days i höst!

av Bravura

Den 28:e och 29:e augusti kommer Bravura att delta på Career Days i Ericsson Globe. Career Days är Nordens största karriärmässa för yrkesverksamma och nyexaminerade akademiker. Det kommer att bli två roliga, intensiva dagar som vi hoppas ska fyllas med många spännande samtal och möten. Träffa oss där du också, och prata karriär och jobbsökande med oss! Vill du veta vilka andra företag som kommer att närvara på mässan? Läs mer på Career Days hemsida.

Cv-coachning med Bravura
I samarbete med arrangören CareerBuilder erbjuder vi cv-coachning för alla deltagare som vill. Ta med dig ditt cv så coachar vi dig och ger konkreta tips på hur du förbättrar det. Coachningen tar omkring 15 minuter och du kommer att kunna boka din tid på plats i vår monter i Globen.

Få din gratisbiljett här
Biljetten till Career Days är gratis men du måste boka din plats på förhand. Det är begränsat antal platser och först till kvarn, så det kan vara smart att boka din biljett redan idag. Klicka här för att få din biljett!

Hoppas att vi ses i augusti!

b7878b70ae9a11e3b41e1202114aab3b_8111

nyheter