Bravura_djungel_2-1

News

Ebba fick det perfekta extrajobbet!

av Bravura

ebbaochcwSVEbba är fjärdeårsstudent på civilingenjörsprogrammet i Industriell Ekonomi på Lunds Tekniska Högskola. Studierna har lett till en inriktning inom Supply Chain eftersom hon ville fördjupa sig i ett praktiskt tillämpat studieområde. Ebba berättar att hon har siktet inställt på en karriär inom inköp och logistik, gärna på ett större internationellt företag med förankring på den tyska marknaden eftersom hon tidigare har bott i Berlin.

Sedan mars 2014 är Ebba konsult på Bravura och jobbar extra som mötesbokare på ChaseXL, en framgångsrik aktör inom strategiska inköp. Rollen som mötesbokare är ny på företaget och Ebba får ta stor del i att själv utveckla arbetsuppgifterna. Hennes främsta uppgift är att ringa till företag för att få reda på deras verksamhetsbehov och boka in möten. Rollen innehåller många utvecklingsmöjligheter, bland annat får hon följa med ut på kundmöten. Ebba berättar att hon genom extrajobbet får många bra kontaktytor mot den bransch hon är intresserad av, bland annat när det gäller val av examensarbete nästa vår.

Det gick snabbt för Ebba att få jobbet på ChaseXL. Hon blev nämligen tipsad om tjänsten av Carl Wilhelm, vår studentambassadör på Lunds Tekniska Högskola. Då blev det först en intervju hos Bravura, sedan en på ChaseXL, och dagen efter blev hon erbjuden rollen!

Vill du veta mer om hur det är att jobba som Bravurakonsult? Läs mer på vår karriärsida
Vill du se våra lediga extra- och heltidsjobb? Besök vår sida med lediga tjänster

inspiration